Bordtennis

Bordtennis

fredag 18. juni 2010

Haugesund BTK bet fra seg på Mega Cup i Lørenskog

Lørdagen startet med spilling først kl 14.00 Det var herrer open. Jeg(Elling) fikk en veldig tøff gruppe. Vi var bare 3 stk i gruppen. Han ene vant alle kampene sine i herrer open 3-0. Han andre tapte i semien. Så jeg hadde ikke sjans!
Andreas kome videre fra puljen sin men tapte 16 dels finalen.

Søndagen startet vi kl 0900 med Åpen moro samt herrer B. Åpen moro var en klasse som gikk over hele dagen ,det var cup fra første kamp. Der var det et ranking system som gjorde at jeg starte kampen med null og motstander hadde 14 poeng. En feilserv å et par kiks senere så hadde jeg tapt mot en jente på ca fjorten....slutt resultat 21-19.
Andreas derimot gjorde det langt bedre å gikk hele veien til kvartfinalen før han tapte.

Neste klasse var herrer B. Andreas hadde en relativt lett gruppe men klarte ikke å avansere videre, dette til tross for ekstrem bra coaching av Elling.
Elling hadde igjen en veldig tøff gruppe men med litt kløkt, noe flaks å veldig bra spilling tok Elling seg videre fra gruppespillet. Men etter det tøffe gruppespillet hadde det meste av luften gått ut av Elling dermed ble det tap i første kamp i sluttspillet.

Siste klasse var Herrer C å nå hadde omsider Andreas våknet. Han spilte som en gud(igjen med veldig god coaching fra Elling) å vant den ene kampen etter den andre. Dette var en klasse de også kjørte cup fra første kamp. Andreas gikk helt til topps å kunne ta trofeet med hjem til Haugesund.
Elling røyk noe forsmedlig ut mot en som han skal vinne mot neste gang de møtes.....

Alt i alt skal vi være veldig fornøyd med det vi presterte. Følte nivået på Østlandet var et hakk høyere en en her på Vestlandet. Å at då Andreas kan gå hen å vinne hele c klasse er meget sterkt. Ikke minst skal vi ta med at Elling gikk videre fra B klassen......

Dette var en kjempe kjekk tur som jeg håper vi kan gjenta. Stevnet var kjempe bra lagt opp. Neste gang får vi reise litt flere sånn at vi kan vinne flere klasser:))

Sportslig hilsen
Elling

2 kommentarer:

  1. väldigt starkt killar. Synd att du HELA tiden fick en tufft grupp,Elling ;)

    SvarSlett
  2. Elling hadde jo i tillegg heller ingen til å coache seg. Bra gjort samlet sett!

    SvarSlett