Bordtennis

Bordtennis

søndag 28. november 2010

Nye seire til 3 divisjonslaget

Andreas,Per,Idar og Øystein reiste på lørdag til Stord for å spille "bortekamper" mot Heros 3 &4
Vi møtte først Heros 4 som ble nr 2 i 4 divisjon i fjor (som vi vant) vi vant 9-1 etter mye bra spill.Per lå under 0-2 mot Robert Mc can men snudde kampen på en mesterlig måte.Idar tapte mot samme mann,mens vi vant resten av kampene enkelt.

Så var det klart til møte med Heros 3 som var ett rent veteranlag.Vi vant også her 9-1 etter at Per tapte sin siste kamp.Andreas vant 3-2 med 11-9 i avgjørende i sin første kamp. Vi vinner ganske enkelt resten av kampene.
Vi vant som ventet begge dobbelkampene og vi kan nevne at Idar og Per har til gode og tape ett sett i dobbel.

Oppsumering:

Andreas:Vant alle sine kamper men slet litt mot Finn Dyrkolbotn men etter time out på 9-9 i femte settet så dro han hjem seieren.Spilte ujevnt i helgen men på sitt beste så er veldig god og har en fin evne til å vinne jevne kamper.
Per:Kommer under 0-2 som vanlig i sin første kamp men spiller veldig bra i de siste 3 settene og vinner enkelt i femte sett(er det nødvendig å gjøre det så spennende Per)Taper sin siste kamp mot Axel Heierberg med 19-17 i tredje sett.Var litt for passiv mot en spiller som hadde en veldig god fh loop.Vinner enkelt de andre kampene og vi kan gi Per karakteren ujevn i helgen.Når Per blir stabil i sitt spill så er han en av de beste i 3 divisjon:-)
Idar:Taper kun en kamp i helgen mot Robert Mc can der han ledet 2-1 men med litt mer kamptrening så hadde Idar vunnet denne kampen også.Vinner greit sine andre kamper.
Spiller som vanlig godt i dobbel med Per.
Øystein:Vinner alle sine kamper uten å tape sett,men spiller ikke spesiellt godt.Vinner kampene sine på taktisk spill med antien sin.Spiller egentlig bare en god kamp mot Axel Heierberg.

Nok en gang viser det seg at vi har ett veldig godt lag og ligger i toppen av tabellen med 8 av 10 poeng.
11 desmeber er det klart for hjemmekamper mot de samme lagene men da uten Per som er på jobb i nordsjøen.Vi må bruke tiden fremover til å se hvem som erstatter Per

Hilsen en "stolt"lagledere

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar